Ανακαλύψτε το Scuba Diving

Θέλατε πάντα να μάθετε πώς είναι να αναπνέετε κάτω από το νερό; Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε το scuba diving, αλλά δεν νιώθετε ακόμη έτοιμοι για το μάθημα απόκτησης πιστοποίησης, το Discover Scuba Diving είναι κατάλληλο για εσάς.

Το Discover Scuba Diving, χωρίς να αποτελεί μάθημα απόκτησης πιστοποίησης, προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη εισαγωγή στις δεξιότητες που απαιτούνται για την εξερεύνηση του υποβρύχιου κόσμου. Για την συμμετοχή σας στη PADI Discover Scuba Diving εμπειρία, απαιτείται να είστε τουλάχιστον 10 ετών. Δεν απαιτείται να έχετε κάποια προηγούμενη εμπειρία στο scuba diving, χρειάζεται, όμως, να βρίσκεστε στη κατάλληλη φυσική κατάσταση.

Discover Scuba Diving courses από 50€.

Μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα DSD courses

Ακαδημαϊκά
Μαθαίνετε τους βασικούς οδηγούς ασφάλειας και αποκτάτε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατάδυση, υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία εκπαιδευτή κατάδυσης (PADI). Αν επιλέξετε να κάνετε μία open water κατάδυση, θα εξασκηθείτε σε μερικές επιπρόσθετες δεξιότητες σε ρηχά νερά για να προετοιμαστείτε για την περιπέτειά σας. Ετοιμαστείτε για να:

  • Γνωρίσετε τον scuba εξοπλισμό που χρησιμοποιείται, και να δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να κινηθείτε με αυτόν κάτω από το νερό.
  • Ανακαλύψετε πως είναι να αναπνέετε κάτω από το νερό.
  • Αποκτήσετε σημαντικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε σε κάθε κατάδυση.
  • Διασκεδάσετε κολυμπώντας και εξερευνώντας.
  • Μάθετε για το PADI Open Water Diver course.

 

Εξοπλισμός
Ο επαγγελματίας PADI εκπαιδευτής σας, θα σας παρέχει τον βασικό εξοπλισμό scuba, δηλαδή, τη μάσκα, τον αναπνευστήρα, τα βατραχοπέδιλα, τον ρυθμιστή, τη συσκευή ελέγχου πλευστότητας, μετρητές κατάδυσης και τη δεξαμενή.

Ξεκινώντας
Επικοινωνήστε μαζί μας για να εγγραφείτε σε ένα Discover Scuba Diving course και να λάβετε έναν οδηγό συμμετεχόντων Discover Scuba Diving. Ο ανατεθειμένος εκπρόσωπος μας θα σας καθοδηγήσει σε ό,τι χρειαστεί να γνωρίζετε, μόλις φτάσετε στο Κέντρο Κατάδυσης μας. Επίσης, θα ενημερωθείτε σχετικά με την ευκαιρία να γίνετε κι εσείς μέλος του scuba diving community, αφού ολοκληρώσετε την υποβρύχια εμπειρία σας.

The sea, once it casts its spell, holds one in its net of wonder forever.
Jacques Yves Cousteau